Logo
| Share

1/3

Kako lahko Nepremičnine SLO+CRO koristi investitorjem

Skupina partnerjev v Nepremičnine SLO+CRO omogoča današnjemu investitorju široko paleto storitev, od nakupa zemljišč do profesionalne prodaje, ki pa je v zadnjih dveh letih postala bistvenega pomena.

Nepremičninske agencije v skupini Nepremičnine SLO+CRO so dnevno v stiku s kupci ter tako z najboljšim pregledom dogajanja danes in v prihodnje.


Če je še pred letom ali dvema veljalo kot pravilo, da je prodaja novogradenj enostaven, nepomemben segment v procesu celotne verige izgradnje nepremičnin, so vsi tisti investitorji, ki so načrtovali prodajo na osnovi preteklih obdobij, spoznali, da je treba danes »najprej prodati, šele nato zgraditi«.


Dejstvo, da slovenski nepremičninski trg dozoreva, se spreminja in postaja vse zahtevnejši, prinaša neizogibne posledice za vse: za kupce predvsem pozitivne, za investitorje in prodajalce pa te spremembe pomenijo velik poslovni izziv.


Smo v času, ko prodaja nepremičnine ne bo več zgolj srečno naključje, temveč posledica premišljenih in domišljenih ter strateško načrtovanih potez.

 

Na nepremičninskem trgu bo prostor le za tiste, ki se bodo najhitreje odzivali na potrebe kupcev.


Naša skupina –Nepremičnine SLO+CRO omogoča enostavno poslovanje tudi tistim investitorjem, ki imajo več projektov v različnih krajih po Sloveniji. To nam omogoča sodelovanje agencij v skupini in sistem, ki investitorju zagotavlja popoln nadzor nad delom agencije v vsakem trenutku s pomočjo računalniškega programa, hkrati pa storitev vključuje celotni outsourcing prodajne službe, ki deluje tako kot svetovalec in izvajalec prodaje novogradnje.

 

Kaj lahko investitor pričakuje od Nepremičnine SLO+CRO ?
1. Najpomembnejše - hitrejšo prodajo!
2. Zaradi mreže agencij po Sloveniji večja možnost realizacije.
3. Večja in boljša promocija njihovega projekta v regionalnih in nacionalnih medijih.
4. Inovativni trženjski pristopi prodaje projektov.
5. PR + prodajne akcije.
6. Analize trga.


Nepremičnine SLO+CRO

 

mns@novogradnje.info

Iskanje nepremičnin

ali

E-novice

Prijavite se na naše e-novice.

Podpora kupcu novogradnje

Pozdravljeni na spletni strani nepremicnineslocro.eu.

Vse pravice pridržane.